Hierbij mijn eerste opzet voor de app. Zoals gezegd wil ik graag een app maken voor onze 'Stookhoksessies'. Ik ben voor deze eerste oefening vooral bezig geweest met het zoeken van de data en deze op de juiste manier weergeven. Ik liep tegen de volgende zaken aan:

  • Media kan (nog?) niet embed worden. Daardoor gebruik ik nu linkjes die gelukkig wel direct naar de juiste app gaan.
  • Ik heb de teksten 1-op-1 gekopieerd van onze website. Of dit zo'n succes is weet ik nog niet. Soms hebben we een lap met tekst en soms weinig tekst. De komende tijd ga ik testen wat het beste gaat werken.
  • Bij de podcast en de Playlist gebruiken we ook externe linkjes om de mensen die hebben meegewerkt credits te geven. Die verdienen allemaal een eigen plekje. Dat is flink wat werk en ik heb nog niet echt een helder idee hoe dit er uit moet gaan zien/het beste werkt.
  • Ik zou graag een tof 'splashscreen' maken.
  • De vormgeving van de app kan zeer zeker nog aandacht krijgen. Ik heb nu vooral gebruik gemaakt van de standaard instellingen. Zo moeten de linkjes er meer uitspringen zodat het duidelijk is dat je daar naar de eigenlijk content kunt gaan (is dat mogelijk?)
  • Ik ben aan het kijken hoeveel informatie er in de app kan/moet. Moet er bijvoorbeeld een algemene pagina over onze Stookhokssies bij. En een overzicht van de leden van de Stookhoksessies of worden het dan te vol?

Benieuwd naar jullie feedback en alvast bedankt!

kotw0.glideapp.io